TEC.MA Srl se ukvarja s tehnološko zasnovo proizvodnjih obratov in s prodajo CNC strojev za obdelavo lesa, kompozitnih materialov, plastike in aluminija za področje vzhodne Evrope.

TEC.MA Srl se ukvarja s tehnološko zasnovo proizvodnjih obratov in s prodajo CNC strojev za obdelavo lesa, kompozitnih materialov, plastike in aluminija za področje vzhodne Evrope.

Podjetje Tec.ma Srl je bilo ustanovljena 28. februarja 1986 in na začetku se je podjetje ukvarjalo s prodajo opreme za lesno industrijo nekdanje Jugoslavije, kasneje, od 90-ih let dalje, pa je svojo dejavnost razširila s prodajo strojev in proizvodnih linij, v prvi vrsti na tržiščih Slovenije, Srbije in Hrvaške.

Zaradi vseh pridobljenih izkušenj in mreže kontaktov, se je razvilo sodelovanje s posameznimi republikami iz nekdanje Sovjetske zveze za oblikovanje in dobavo opreme, skupaj z nudenjem storitev, ki so prilagojene kupcem.

Tec.ma nudi tudi storitev svetovanja za tehnološke projekte, z namenom pridobivanja vseh potrebnih sredstev za njihovo izvedbo.

Br5

Realizacija projektov

Izpeljani so bili razni projekti za izgradnjo žagalnic, sušilnic, proizvodnih linij za masivno pohištvo in pohištvo iz iverne plošče, masivnih plošč za pohištveno industrijo, stolov, lameliranih gredi, parketa iz masivnega lesa, eno-dvo in tri slojni.

Ares

Visokotehnoloških CNC strojev in naprav

Poleg tega se Tec.ma v prvi vrsti posveča prodaji posebnih visokotehnoloških CNC strojev in naprav, namenjenih sektorjem za obdelavo lesa, kompozitnih materialov, plastike in aluminija; skupaj z nudenjem podpore in dobavo rezervnih delov.Poleg tega se Tec.ma v prvi vrsti posveča prodaji posebnih visokotehnoloških CNC strojev in naprav, namenjenih sektorjem za obdelavo lesa, kompozitnih materialov, plastike in aluminija; skupaj z nudenjem podpore in dobavo rezervnih delov.

Prenesite si enega od naših projektov v pdf-ju

scroll up