TEC.MA Srl bavi se tehnološkim projektiranjem proizvodnih postrojenja i prodajom CNC strojeva za obradu drva, kompozitnih materijala, plastike i aluminija za područje istočne Europe.

TEC.MA Srl bavi se tehnološkim projektiranjem proizvodnih postrojenja i prodajom CNC strojeva za obradu drva, kompozitnih materijala, plastike i aluminija za područje istočne Europe.

Društvo Tec.ma Srl, osnovano 28. veljače 1986. godine, u početku se bavilo prodajom opreme za drvne industrije bivše Jugoslavije, a potom, od devedesetih godina, svoju je djelatnost proširila prodajom strojeva i proizvodnih linija, prije svega za tržišta Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Zahvaljujući stečenom iskustvu i mreži kontakata, razvijena je suradnja s pojedinim republikama bivšeg Sovjetskog Saveza za projektovanje novih postrojenja i isporuku opreme, uz pružanje usluge prilagođene kupcima i "ključ u ruke".

Tec.ma nudi i savjetodavnu uslugu za tehnološke projekte, u svrhu ishođenja potrebnih sredstava za njihovu izvedbu.

Br5

Realizacija projekata

Izvedeni su razni projekti za izgradnju pilana, sušara, proizvodnih linija za masivni namještaj i namještaj od iverice, masiunih ploča za industriju namještaja, stolica, lameliranih greda, parketa od punog drva sa 1, 2, 3 sloja.

Ares

Visokotehnološki CNC strojevi i uređaji

Osim toga, Tec.ma se prvenstveno posvećuje prodaji posebnih visokotehnoloških CNC strojeva i uređaja namijenjenih sektorima za obradu drva, kompozitnih materijala, plastike i aluminija; uz pružanje podrške i isporuku rezervnih dijelova.Naš glavni dobavljač je tvornica CMS SPA iz Zogna u provinciji Bergamo, vodeća svjetska tvrtka specijalizirana za proizvodnju numerički upravljanih višeosnih strojeva, strojeva za termoformiranje i sustava za rezanje vodenim mlazom. Suradnja s CMS SPA započela je već 1980. godine i do danas se uspješno provodi u svim zemljama Balkana u kojima smo ekskluzivni zastupnici.

Preuzmite jednu od naših projekti u pdf-u

scroll up